Het investeren in je bedrijf voor een betere vindbaarheid is maatwerk en stemmen we af op onze klant

Max Koogje
(Ontwerper en Designer)

Het investeren in je bedrijf voor een betere vindbaarheid is maatwerk en stemmen we af op onze klant is pure noodzaak! Iedereen heeft andere eisen en wensen voor zijn of haar website er is geen enkele website hetzelfde. Een website voor een starter of kleine ZZP-er is vaak vrij compact met 4 tot 6 pagina’s, terwijl een website voor een MKB-bedrijf zo uit meer dan 20+ pagina’s kan bestaan. Een Webshop is daarin tegen nog vele malen groter en ruimer van opzet. Het is daarom lastig om in dit stadium al een tarief te roepen. We inventariseren graag jouw behoefte en komen daarna met een vrijblijvend voorstel.


Daarnaast is het voor u als website eigenaar van essentieel belang na te denken over de gewenste zoek termen en vindbaarheid op het internet.


Denk hierbij aan wat u kunt doen om de concurrenten een stap voor te zijn en blijven en uw positie te verbeteren, te versterken. Het onderzoeken van de juiste trefwoorden, zoektermen waarop je gevonden wilt worden en het daarop afstemmen en gereedmaken van de webshop kunt u ook bij ons onderbrengen. ook hiervoor geldt dat hoe meer zoektermen en zoekwoorden u wenst....  Hoe blijf je de concurrenten dan voor? Door de juiste technieken toe te passen en te zorgen voor goede backlinks.

 

Het is tenslotte de bedoeling dat de website voor u uiteindelijk de nodige omzet op gaat leveren.

 


Read more at: https://www.burostaal.nl/websites/
Copyright © Buro Staal V.O.F.